Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Meciul Romania – Belgia din Rugby Europe Championship, ce va avea loc la Botosani, se va juca cu portile inchise

11 martie 2020 First XV

Nationala de rugby a Romaniei va intalni sambata, 14 martie, ora 15:00 (in direct pe TVR 1), la Botosani, in ultimul meci din sezonul 2020 al Rugby Europe Championship, Belgia.

Având în vedere Hotararea nr. 6 din 06.03.2020 emisa de Grupul de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei si adresa nr. 14 a Ministerului Tineretului si Sportului din 08.03.2020, referitoare la masurile de preventie impuse de Guvernul Romaniei in vederea combaterii epidemiei de coronavirus (COVID – 19), meciul Romania – Belgia programat sambata, 14 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Botosani, se va juca fara spectatori.

In acest caz, accesul pe stadion al persoanelor autorizate va fi permis in conformitate cu prevederile Art. 30 Accesul persoanelor in spatiul tehnic si incinta terenului, alin. 6 punct d si f, din Regulamentul privind organizarea activitatii rugbystice (ROAR).

Astfel, accesul reprezentantilor mass-media se va face pe baza unui tabel nominal, in limita unui jurnalist/organ de presa. Solicitarile de acreditare pot fi transmise pana vineri, 13 martie, ora 12:00, pe adresa de e-mail: frr@frr.ro.

De asemenea, ieri, 10 martie, membrii Colegiului Director al Federatiei Romane de Rugby, au decis programarea competițiilor organizate de FRR, la toate categoriile de copii și juniori, dupa reluarea cursurilor scolare, anuntata pentru 22 martie. De asemenea, cele doua turnee de rugby 7 DNS programate pentru weekendurile 14-15 martie si 21-22 martie, au fost amanate pentru date ce vor fi stabilite si anuntate ulterior.

Va multumim pentru intelegere!

FOTO: Ionuț Tabultoc

556 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response