Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

SuperLiga CEC Bank ediția 2019-2020 se reia după 10 luni!

24 august 2020 INTERN, Stiri

SuperLiga CEC Bank, principala competiție internă din rugbyul românesc, revine pe teren după aproape 10 luni. Astfel, în weekendul 29-30 august se vor disputa meciurile de baraj pentru calificarea în semifinale, între ACS Tomitanii și SCM Timișoara și CS Dinamo – Universitatea Cluj, CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare fiind calificate direct în urma locului ocupat în clasament. Ambele partide vor fi transmise în direct pe TVR 1. 

Competiția se va relua respectând toate normele în vigoare cuprinse în ordinul comun MTS – MS și pe baza unui Protocol privind disputarea partidelor din SuperLiga CEC Bank editia 2019-2020, aprobat in Colegiul Director din data de 21.08.2020.

Protocolul poate fi consultat aici:

De asemenea, exista si reglemantari proprii privind prevenirea si protectia impotriva infectarii cu noul coronavirus COVID-19. (vezi aici)

Aici poate fi consultat și ordinul comun MTS – MS si aici modificarea  Anexei 3, “Regulament privind competițiile necesar a fi respectate pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber de către sportivii de perfomanță”. 

In privinta partidelor din semifinale si finale, orele de disputare vor fi comunicate dupa consultarea partenerului media.

FOTO: Dragoș Păscăneanu

152 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response