Presedintele FRR, mesaj pentru echipele din SuperLiga CEC Bank: „Vă mulțumesc tuturor că faceți ca rugby-ul românesc să meargă mai departe”

Rugby-ul românesc a revenit în iarbă după o perioadă de aproape 10 luni, cu cea mai importantă competiție internă, SuperLiga CEC Bank. Al doilea sport de echipă care se reia în România în perioada pandemiei a început în weekendul trecut, cu meciurile de baraj pentru calificarea în semifinalele competiției. Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache apreciază eforturile pe care cluburile le-au făcut de-a lungul acestor luni, dar și faptul că au respectat măsurile din protocolul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, dar și ale protocolului intern al FRR, toți jucătorii și membrii staff-urilor tehnice fiind testați negativ la COVID-19.

“Le mulțumesc colegilor mei de la cluburi pentru eforturile pe care le-au făcut în ultimele 10 luni pentru că au găsit resurse să gestioneze o situație unică, cu care nu ne-am mai confruntat. Această pandemie a schimbat nu doar societatea, ci și întreaga activitate sportivă, este o situație la care trebuie să ne adaptăm și să mergem înainte, după reguli noi. Le mulțumesc tuturor celor implicați că au fost foarte receptivi la solicitările noastre și au respectat toate măsurile impuse de autorități astfel încât în acest weekend am putut să reluăm competițiile de rugby în România. A fost o perioadă grea, de incertitudine, cu multe lucruri noi pe care trebuie să le învățăm pentru a proteja mai mult sănătătatea și siguranța sportivilor, dar și a celor implicați în această activitate, însă toată lumea s-a descurcat admirabil. De asemenea, sunt de apreciat și eforturile pe care le-au făcut autoritățile locale, dar și partenerii si fanii tuturor echipelor, astfel încât cluburile să reușească să treacă peste această perioadă dificilă, cât mai ușor. Vă mulțumesc tuturor că faceți ca rugby-ul românesc să meargă mai departe”, a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.

In alta ordine de idei, el le-a multumit si celorlati oameni implicati in fenomen si a facut apel la acestia pentru a continua eforturile pe care le fac.

“Știu și apreciez toate eforturile pe care le-au făcut toți cei implicați în sportul cu balonul oval în România. A fost o perioadă dificilă, probabil că ea va mai continua pentru un timp, dar sunt convins că vom reuși să trecem peste această pandemie. Pana atunci fac un apel la toti oamenii de rugby, jucatori, antrenori si chiar fani sa continue treaba buna pe care o fac si sa respecte in continuare normele sanitare. Trebuie să fim responsabili, să avem grijă de noi și de jucătorii noștri. Avem nevoie de continuitate, avem nevoie de unitate si avem nevoie sa ne adaptam la noile reguli impuse de aceasta pandemie, care nu se va incheia peste noapte. Adaptabilitatea la noile conditii este esentiala in aceste momente”, a mai punctat presedintele forului national.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile