Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cea de-a treia campanie de donare de sange organizata de FRR in acest an, se suspenda din cauza pandemiei

2 septembrie 2020 INTERN

Cea de-a treia campanie de donare de sange organizata in acest an de catre FRR si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, programata pentru data de 4 septembrie, a fost suspendata din cauza pandemiei si a conditiilor speciale in care ne aflam.

Chiar daca donarea de sange nu se mai poate realiza la FRR, facem un apel catre toti aceia care doresc sa isi ajute semenii, sa mearga sa doneze sange. In ultimele luni din cauza situatiei actuale, numarul de donari de sange a scazut la mai putin de jumatate, desi nevoia de sange este in crestere.

Va reamintim ca Centrul de Transfuzie prin toate masurile implementate: triaj individual, masurarea temperaturii, dezinfectanți, masti de protectie, face absolut tot ce este necesar pentru a se asigura un mediu steril, in care sanatatea donatorilor sa nu fie afectata. Programul de donare este de luni pana vineri intre orele 7:30 – 13:30.

Data urmatoarei campanii de donare de sange organizate de FRR in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti este  11 decembrie.

74 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response