Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs de arbitri level 1 World Rugby pe 19 septembrie, la București

8 septembrie 2020 INTERN
curs arbitraj level 1 navodari

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) continua seria actiunilor de formare a oficialilor de meci prin organizarea unui nou curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Cursul pentru arbitrii de meci rugby XV – level 1 World Rugby, va avea loc la București pe 19 septembrie. Acesta se adresează în special celor ce doresc să urmeze o carieră în arbitraj. Cursul va avea loc în aer liber respectându-se toate normele sanitare în vigoare, locația exacta urmând a fi comunicată zilele următoare.

Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa arbitri@frr.ro, sa mentioneaze nume si prenume, numărul de telefon, varsta, implicarea in rugby si ca isi dau acordul pentru folosirea datelor personale Data limita de inscriere este joi, 17 septembrie. 

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica si se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in arbitraj, jucatorilor tineri ( U14 – U19), celor pe final de cariera sau care nu mai sunt in activitate si doresc sa se implice din nou in fenomen, dar si parintilor sau spectatorilor care doresc sa vada jocul de rugby din perspectiva unui arbitru.

Doritorii vor trebui să parcurgă modulele și testele online :

https://officiating.worldrugby.org/?module=5

https://rugbyready.worldrugby.org/?language=en

https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii care dobandesc cunostintele aferente, vor primi un certificat World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

 

402 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response