Thursday 22nd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Bogdan Marinescu, ales vicepreședinte al FRR, Emilia Vizitiu și Lucian Mircescu – membrii în Biroul Federal

11 septembrie 2020 INTERN

La Neptun, la Teatrul de vară, în aer liber, respectând toate măsurile sanitare în vigoare, a avut loc pe 9 și 10 septembrie, cea de-a treia Conferință Națională de rugby, urmată apoi de Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri Parțiale a Federației Române de Rugby.

În cadrul Adunării Generale Ordinare și de Alegeri Parțiale a fost ales ca vicepreședinte al FRR, Bogdan Marinescu. Acesta a totalizat 44 de voturi, față de 14 voturi, ale contracandidatului Marin Ionescu, 4 buletine de vot fiind anulate. De asemenea, au fost aleși prin vot și doi noi membrii ai Biroului Federal, Emilia Vizitiu și Lucian Mircescu, cu 66 de voturi pentru.

Ședința de lucru a fost deschisă de alocuțiunea președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache, după care a fost prezentat Raportul Biroului Federal privind activitatea parcursă de la ultima Adunare Generală, bilanțul contabil pe anul precedent, aprobat apoi prin vot. După care, a fost prezentat și aprobat rând pe rând, raportului cenzorului, planul anual de activitate și bugetul anual de venituri și cheltuieli.

 

Bogdan Marinescu a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Rugby

 

Tot în cadrul acestei întâlniri cu reprezentanții structurilor afiliate la FRR, a fost revocat, în urma demisiilor, mandatul lui Călin Matei și Mădălin Bunoiu din Biroul Federal și s-a făcut ratificarea hotărârii Biroului Federal privind revocarea mandatului lui Gihan Erdal Eserghep din funcția de membri în Biroul Federal.

În plus, a fost aprobată înființarea Academiei Naționale de Rugby ca structură distinctă în cadrul Federației Române de Rugby.

Vezi aici Hotărârea Adunării Generale Ordinare și de Alegeri Parțiale.

1,010 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response