Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs de arbitri level 1 World Rugby pe 25 septembrie, la Petroșani

16 septembrie 2020 INTERN

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) continua seria actiunilor de formare a oficialilor de meci prin organizarea unui nou curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Cursul pentru arbitrii de meci rugby XV – level 1 World Rugby, va avea loc la Petroșani vineri, pe 25 septembrie. Acesta se adresează în special celor ce doresc să urmeze o carieră în arbitraj. Cursul va avea loc la clubul CS Știința Petroșani, respectându-se toate normele sanitare în vigoare. 

Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa arbitri@frr.ro, sa mentioneaze nume si prenume, numărul de telefon, varsta, implicarea in rugby si ca isi dau acordul pentru folosirea datelor personale Data limita de inscriere este marți, 22 septembrie. De asemenea, cei care doresc să se înscrie sunt rugați să specifice locația unde doresc să urmeze cursul, pentru că în această lună se va organiza un curs de arbitraj și la București, pe 22 septembrie.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica si se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in arbitraj, jucatorilor tineri ( U14 – U19), celor pe final de cariera sau care nu mai sunt in activitate si doresc sa se implice din nou in fenomen, dar si parintilor sau spectatorilor care doresc sa vada jocul de rugby din perspectiva unui arbitru.

Doritorii vor trebui să parcurgă modulele și testele online :

https://officiating.worldrugby.org/?module=5

https://rugbyready.worldrugby.org/?language=en

https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii care dobandesc cunostintele aferente, vor primi un certificat World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

FOTO: Dragoș Păscăneanu

481 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response