Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

Noi cursuri de touch rugby mixt în județele Brașov și Vâlcea

14 octombrie 2020 INTERN

Departamentul de Dezvoltare al Federației Române de Rugby continuă seria acțiunilor de promovare a rugbyului, iar în această perioadă o atenție specială se acordă variantei de touch rugby mixt. După ce săptămâna trecută au fost organizate în județele Dâmbovița și Prahova două cursuri de touch rugby mixt pentru antrenor și arbitru, săptămâna aceasta este rândul altor două județe: Brașov și Vâlcea. Astfel,  vor avea loc două workshopuri, coordonate de directorii regionali de dezvoltare Marcel Virgil Giucăl – Transilvania Centru și Florin Bonea – Muntenia Nord.

Acestea se adresează profesorilor, antrenorilor, arbitrilor, părinților și copiilor de peste 16 ani care doresc să-și îmbunătățească cunoștintele despre rugby-ul non contact. Cursul va avea o parte de teorie, în care se vor prezenta valorile și principiile ce stau la baza jocului și o parte practică, în care participanții pot arbitra și exersa jocul cu balonul. 

Primul curs va avea loc astăzi, 14 octombrie 2020, între orele 15:00 – 18:00, la Stadionul Rugby Club din Cristian, județul Brașov.

Al doilea curs de rugby touch mixt va avea loc  duminică, 18 octombrie 2020, la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea între orele 11:00 și 15:00. În cadrul acestuia va fi și o oră dedicată regulamentului de Rugby-Tag.

Cei care doresc să se înscrie la aceste cursuri trebuie să parcurgă următorul ghid și să facă testul de mai jos.
https://passport.worldrugby.org/beginners_guide/downloads/Beginners_Guide_2019_RO.pdf
https://rugbyready.worldrugby.org/

Înscrierile se fac la adresa de mail florin.bonea@frr.ro.
Cursurile se vor organiza respectând toate normele sanitare în vigoare.

450 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response