Thursday 04th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Rugby Europe a suspendat toate meciurile din luna noiembrie

20 octombrie 2020 NATIONALA

Rugby Europe a anunțat oficial  suspendarea tuturor meciurilor programate în luna noiembrie. Decizia a fost luată ținându-se cont de evoluția pandemiei și restricțiile impuse de guvernele țărilor implicate în competiții. Astfel, Stejarii nu vor mai disputa niciun meci în această toamnă, jucătorii reuniți la începutul săptămânii trecute la Snagov pentru a pregăti meciul cu Belgia de pe 1 noiembrie, urmând a se întoarce la cluburile lor.

 

Meciurile care sunt suspendate:

– ultima etapă a Rugby Europe Championship: România vs Belgia și Georgia vs Rusia (1 noiembrie) și Spania vs Portugalia (15 noiembrie)

– meciul de baraj dintre Olanda și echipa clasată pe ultimul loc din Rugby Europe Championship ediția 2020

– meciurile din Women XV Senior Championship, Spania vs Rusia (24 octombrie) și Spania vs Olanda (31 octombrie)

– primele meciuri din Rugby Europe Trophy

 

Rugby Europe va urmări situația sanitară la nivel european, urmând să ia o decizie, în viitor, pentru reprogramarea partidelor.

“Chiar dacă am elaborat un Protocol de joc, cu reguli și măsuri stricte, trebuie să suspendăm competițiile pe care le organizăm pentru că prioritar este sănătatea jucătorilor și a oficialilor de meci în condițiile în care majoritatea dintre aceștia au statut de amator. Nu putem să-i expunem la acest virus sau să îi ținem în carantină pentru că asta ar fi o mare problemă pentru ei. Trebuie să avem răbdare pentru a putea organiza meciurile în cele mai bune condiții.”, a declarat Octavian Morariu, președintele Rugby Europe.

 

 

614 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response