Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs online World Rugby level 1 pentru antrenori

12 noiembrie 2020 INTERN

Federația Română de Rugby va organiza un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori, însă având în vedere situație epidemiologică actuală, acesta se va desfășura în prima parte, online. Cursul este susținut de către unul dintre marii jucători ai României, Marius Tincu, antrenor federal al Federației Române de Rugby. Cursul debutează luni, 23 noiembrie la ora 20:00, ora României și va dura în total trei ședinte de câte o oră (23 noiembrie, 30 noiembrie și 7 decembrie), fiecare ședință incluzând și temă pentru acasă pentru cei care participă.

Cursul va fi predat pe platforma zoom și va debuta cu partea teoretică, iar cei care vor promova partea de teorie, vor fi admiși și pentru partea practică. Proba practică a cursului va avea loc în momentul în care situația sanitară o va permite, participanții urmând să fie grupați pe regiuni, iar Marius Tincu va ajunge în fiecare regiune, pentru a putea lucra cu fiecare.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să parcurgă înainte aceste teste online de pe site-ul World Rugby și să obțină certificatele de absolvire a lor.
http://passport.worldrugby.org
http://rugbyready.worldrugby.org
http://coaching.worldrugby.org/?page=158
https://coaching.worldrugby.org/?page=resources

Persoanele care doresc să participe și au parcurs în prealibil testele de mai sus, se pot înscrie la adresa de mail : marius.tincu@frr.ro , până la data de 22 noiembrie 2020.

FOTO: Dragoș PĂȘCĂNEANU

 

805 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response