Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI 2020

24 noiembrie 2020 INTERN

Sâmbătă, 28 noiembrie, pe Stadionul Olimpia din București, de la ora 12:00, are loc finala Cupei României între CSM Știința Baia Mare și CSA Steaua București. Această partidă este organizată respectând toate protocoalele sanitare în vigoare, în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. Acest lucru aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media ce doresc să asiste la aceste partide.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, care se vor poziționa în spatele buturilor, conform Ordinul Comun MTS – MS din 24 septembrie 2020, completat de Protocolul FRR cu reglementări proprii privind prevenirea și protecția împotriva infectării cu noul coronavirs.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion
Cererile de acreditare pentru finala Cupei României de sâmbătă, 28 noiembrie, ora 12:00, de pe Stadionul Olimpia, București, trebuie trimise pe e-mail la adresa media@frr.ro până joi, 26 noiembrie, ora 16:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă, calitatea (reporter/ fotoreporter).

Jurnaliștii acreditați vor primi confirmarea pe email.

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri.

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în perimetrul stadionului.

Interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

266 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response