Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU FINALA DIVIZIEI NATIONALE DE SENIORI 2019 – 2020

30 noiembrie 2020 INTERN

Miercuri, 2 decembrie, pe Stadionul Olimpia din București, de la ora 13:00, are loc finala Diviziei Naționale de Seniori între CS Năvodari și CS Știința Petroșani. Această partidă este organizată respectând toate protocoalele sanitare în vigoare, în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. Acest lucru aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media ce doresc să asiste la aceste partide.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, care se vor poziționa în spatele buturilor, conform Ordinul Comun MTS – MS din 24 septembrie 2020, completat de Protocolul FRR cu reglementări proprii privind prevenirea și protecția împotriva infectării cu noul coronavirs.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion
Cererile de acreditare pentru finala DNS de miercuri, 2 decembrie, ora 13:00, de pe Stadionul Olimpia, București, trebuie trimise pe e-mail la adresa media@frr.ro până marți, 1 decembrie, ora 19:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă, calitatea (reporter/ fotoreporter).

Jurnaliștii acreditați vor primi confirmarea pe email.

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri.

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în perimetrul stadionului.

Interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

540 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response