Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs online World Rugby level 1 pentru antrenori, rugby 7

12 ianuarie 2021 INTERN
Curs de Level 1 si 2 World Rugby pentru antrenori de rugby 7 la Bucuresti

Federația Română de Rugby va organiza un nou curs World Rugby Level 1 Rugby 7 pentru antrenori, însă având în vedere situație epidemiologică actuală, acesta se va desfășura în prima parte, online.

Cursul este susținut de educatorii World Rugby: Marius Tincu, antrenor federal și Florin Bonea, director regional de dezvoltare al Federației Române de Rugby. Cursul debutează luni, 18 ianuarie la ora 20:00, ora României și va dura în total trei ședinte de câte o oră (18 ianuarie, 25 ianuarie și 1 februarie), fiecare ședință incluzând și temă pentru acasă pentru cei care participă.

Cursul va fi predat pe platforma zoom și va debuta cu partea teoretică, iar cei care vor promova partea de teorie, vor fi admiși și pentru partea practică. Proba practică a cursului va avea loc în momentul în care situația sanitară o va permite, participanții urmând să fie grupați pe regiuni, iar Marius Tincu și Florin Bonea vor ajunge în fiecare regiune, pentru a putea lucra cu fiecare.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să parcurgă înainte aceste teste online de pe site-ul World Rugby și să obțină certificatele de absolvire a lor.

http://passport.worldrugby.org
http://rugbyready.worldrugby.org
http://coaching.worldrugby.org/?page=158
https://coaching.worldrugby.org/?page=resources

Persoanele care doresc să participe și au parcurs în prealibil testele de mai sus, se pot înscrie la adresele de mail : marius.tincu@frr.ro și florin.bonea@frr.ro , până la data de 16 ianuarie 2021.

FOTO: Dragoș Pășcăneanu

437 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response