Thursday 22nd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Brigadă românească, cu Alexandru Ionescu la centru, la meciul Georgia – Rusia din ultima etapă a #REC2020

27 ianuarie 2021 Rugby Europe Championship

Etapa restanta a ediției 2020 a Rugby Europe Championship aduce în prim plan pe lângă meciul dintre România și Belgia programat pe 7 februarie la Craiova, și o delegare legată de brigada de arbitri.

Meciul dintre Georgia și Rusia, ce va avea loc la Tbilisi, tot pe 7 februarie, va fi arbitrat la centru de către Alexandru Ionescu, ajutat la margine de către Cristian Șerban și Radu Petrescu. Este cel de-al doilea meci internațional pe parcursul a două luni care îl are la centru pe Alexandru Ionescu, acesta arbitrând în luna noiembrie, la Lisabona, primul său meci World Rugby la nivel de seniori, Portugalia – Brazilia.

De altfel, aceasta este și brigada care a oficiat finala Cupei României, disputată la finalul lunii noiembrie, la București, dintre CSM Știința Baia Mare și CSA Steaua, câștigată de maramureșeni cu 35-19.

“Cred că prestația noastră, pe care am avut-o la acel meci de la Lisabona, ne-a adus această nouă delegare din partea Rugby Europe. Este un plus de încredere pe care oficialii rugbyului european și mondial îl dau arbitrilor români. Pentru mine este o onoare și un privilegiu să arbitrez în cea mai importantă competiție a Rugby Europe. Va fi un meci interesant, puternic și am încredere că îl vom duce cu bine la bun sfârșit. Dincolo de această delegare importantă, cred că este și o nouă oportunitate pentru noi ca să demonstrăm nivelul arbitrajului românesc și sper ca și alți colegi, arbitri, să facă acest pas. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Ionescu.

În această etapă a Rugby Europe Championship, ultima din ediția 2020, vor avea loc meciurile: România – Belgia, Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.

315 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response