Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Rugby-ul ajunge și la Ciolpani

2 martie 2021 INTERN

În aceste zile, Federația Română de Rugby continuă activitatea de promovare a sportului cu balonul oval pentru atragerea de noi parteneri în vederea aducerii acestui sport în localități noi. În acest scop a avut loc o întâlnire între Antonio Dumitru, directorul regional de dezvoltare Muntenia Sud și București și reprezentanții autorităților locale din Ciolpani, primarul Călin Bogdan Cristian și viceprimarul Ioniță Ilie.

Întrevederea a avut loc la sediul primăriei din comuna ilfoveană, în urma discuțiilor hotărându-se să se pună bazele înființării și dezvoltării unei noi strategii la nivel juvenil al rugby-ului local din Ciolpani.

“Am mai discutat și despre posibila înființare a unui Centru de Excelență la rugby, având în vedere că această comună stă foarte bine cu infrastructura și bazele sportive. M-am bucurat să întâlnesc un primar foarte implicat în sport și preocupat de dezvoltarea continuă pentru comunitate, pentru sportul de masă, pentru încurajarea mișcării, a practicării sportului. Planurile dumnealui sunt foarte ambițioase, aici există deja teren cu iarbă, teren sintetic, grădinițe, școli, lucrările la sala de sport olimpică sunt aproape finalizate, următorul pas fiind înființarea unui liceu cu profil sportiv. Să nu uităm că rugbyul, dincolo de componenta lui sportivă, reprezintă un mod de viață, formează și dezvoltă caractere, crește în principii și valori oameni pentru societate”, a declarat Antonio Dumitru.

348 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response