Thursday 22nd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Techirghiol, pus pe harta rugbyului românesc

4 martie 2021 INTERN

Departamentele Regionale de Dezvoltare își continuă activitatea de promovare a rugbyului. În aceste zile, Constantin Gheară, directorul regional de dezvoltare Dobrogea a avut o întâlnire la sediul primăriei Techirghiol, cu primarul Iulian Constantin Soceanu.

Edilul este un apropiat al sportului cu balonul oval, fiind fost jucător al echipei Farul și campion de juniori la toate categoriile de vârstă. De altfel, el a făcut parte din echipa care a câștigat ultimul titlu de campion al constănțenilor, în sezonul 1996/1997.

“Este o persoană care înțelege perfect fenomenul, știe greutățile cu care ne confruntăm – lipsa infrastructurii sportive și a bazei de selectie – și ne-a asigurat de toată deschiderea și sprijinul dumnealui. Având în vedere contextul epidemiologic actual dorim să începem cu organizarea unui curs online de rugby touch pentru a putea da drumul la această variantă non contact, după care în funcție de rezultete, urmează să facem și ceilalți pași. De asemenea, vom organiza selecții în școlile din Techirghiol și localitățile limitrofe pentru a descoperi copiii cu calități pentru rugby”, a declarat Constantin Gheară.

318 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response