Wednesday 21st April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs pentru „Introducere in managementul si conducerea unei structuri de rugby” la Bucuresti, între 22-23 martie

11 martie 2021 INTERN

Federația Română de Rugby va organiza între 22-23 martie un Curs pentru „Introducere in managementul si conducerea unei structuri de rugby” – Principiile conducerii și managementului în rugby. Acesta va avea loc la București și se va desfășura practic, cu prezență fizică, de aceea, având în vedere situație epidemiologică și pentru a respecta normele sanitate în vigoare, numărul de locuri va fi limitat – 15. Cursul se va desfășura la sediul FRR, de pe Bulevardul Mărăști 18-20.

Cursul va fi condus de Master Trainer-ul World Rugby Daniel Mitrea, care este Regional Training Manager Rugby Europe și World Rugby.

Scopul cursului este de a le oferi celor prezenți abilități de a gândi și organiza activități care să asigure o funcționare minimă a unei organizații începând cu primul an de la înființare. De asemenea, acest prim nivel constituie partea introductivă din cele trei care compun modul de Leading Rugby, gândit să ofere celor care îl parcurg toate competențele administrative la nivel de învățare, dar și acreditare.

Cursul se adresează celor care doresc să urmeze o carieră în management sportiv și celor care doresc să se implice în activitatea cluburilor sau asociațiilor de rugby în viitorul apropiat.

“Este cel mai nou curs din portofoliul World Rugby. Prin acest curs se încearcă o optimizare la nivel global al organizațiilor sportive care se ocupă cu activitatea rugbystică. În Europa, cursul a fost predat cu succes în Portugalia și Spania. De fapt suportul de curs este astfel alcătuit încât să provoace participanții să gândească în mod diferit și să stimuleze schimbul de experiență pentru a eficientiza activitatea organizației sportive.”, a declarat Daniel Mitrea.

Cei care doresc să participe trebuie să parcurgă preliminar două chestionare on-line:
 Rugby Ready  
 Integrity

La sfârșitul cursului, participanții vor parcurge și testul online de autoevaluare, Leading Rugby Level 1. Pentru a primi Certificatul de Participare, cursanții trebuie să fie prezenți în ambele zile ale cursului și să parcurgă cele trei chestionare mai sus menționare.

Înscrierile se fac la adresa de email frr@frr.ro, până pe 17 martie, ora 15:00, mailul trebuie să cuprindă cele două certificate online pentru chestionarele ce trebuie parcurse înainte de curs.  Înscrierea se va face după principiul “primul venit – primul servit”.

Toți participanții trebuie să prezinte la punctul de triaj un test rapid antigen COVID 19 negativ efectuat la o unitate medicală, cu cel mult 24 de ore înainte de prezentarea la curs. Persoanele care au fost pozitive la COVID-19 și au decizia de carantinare emisă de DSP, pot prezenta această decizie (nu mai veche de 90 de zile de la terminarea carantinării) sau o adeverință de la medic/DSP că este apt pentru colectivitate pe perioada evenimentului ca urmare a evaluării post infecție cu virusul SARS CoV2. Obligatoriu în timpul cursului se va purta mască de protecție, fiind obligatorie și se va face dezinfecția mâinilor la intrarea în sala de curs ori de câte ori este nevoie.

De asemenea, cheltuielile legate de prezența la curs (transport, cazare, masă), vor fi suportate de către fiecare participant.

359 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response